Технологии при алуминиевите радиатори: Иновации и качество

Технологии при алуминиевите радиатори. Сред най-новите технологии, използвани от корпорацията в производството на радиатори, се откроява технологията. Тя е базирана на използването на специални анаеробни смоли по време на заваряване. Тези смоли са специално създадени за заваряване на метали и са успешно тествани в космическата, автомобилната и други индустрии. Радиаторите на корпорацията са с 15 години гаранция, по желание на клиента пакетът за доставка включва от 2 до 20 стандартни елемента.  

Технологии при алуминиевите радиатори 

Основният модул се състои от два или три елемента, като клиентът сам може да сглоби или разглоби тези модули с помощта на специални тръби. Стандартните поръчки включват бели радиатори, ref. RAL 9010. По желание на клиента фирмата може да изработи радиатори и с други размери. 

Така наречената система за бързо регулиране на режима е идеално подходяща за съвременните системи за термоконтрол. Това осигурява максимален комфорт и намалява разходите, свързани с работата на устройството. 

Използваната от ROVALL технология дава възможност за избор на височина на радиатора от 200 до 2500 мм, което позволява поставянето му във всеки интериор. 

Якостта на опън на материалите, използвани при монтажа на радиаторите, е 100 atm. За да се осигури максимален топлообмен, радиаторите трябва да се монтират на разстояние най-малко 3 см от стената, 10 см от горната повърхност – при монтаж в ниша и с рафтове и 12 см от пода. 

Алуминиев радиатор Ravall Alux (Sira Group)  

Радиаторът ALUX е блоков алуминиев радиатор (блокът се състои от 2-3 секции) от ново поколение, резултат от дългогодишни изследвания и експерименти в областта на климатичната техника. Това устройство принадлежи към най-високата категория алуминиеви радиатори – „лукс“. Максималната температура на охлаждащата течност е 110 °C.  

Повърхността на алуминиевия радиатор ALUX е покрита с епоксиден емайллак клас “А” по “трибо” технология, което гарантира равномерност и дълготрайност на боядисването. Производството на ALUX използва най-модерната технология за екструдиране. Позволява използването на алуминиеви сплави с максимална граница на безопасност и оптимална стойност на рН. Максималното работно налягане на радиаторите ALUX е 25 atm. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *