BREAKING NEWS

Противопоказанията за процедурата микроблейдинг

Всичко, което ще Ви е нужно да знаете за процедурата микроблейдинг

Седмата характеристика е- тази процедура е напълно безболезнена. Защото ние използваме висококачествена анестезия, която се прилага директно върху веждите.

Осмата, и много важна точка, е липсата на отоци или някакви алергични реакции.

плитко проникване в кожата, естествени съставки

Е, и накрая, най-важното !!! Продължителност на ефекта на процедурата микроблейдинг. Да, тя продължава за период от 1,5 до 2,5 години.

Да разгледаме сега важният въпрос с противопоказанията. Противопоказанията за процедурата микроблейдинг и какви са те.

Противопоказанията за процедурата микроблейдинг са:

1- остри респираторни инфекции и настинки

2- Диабет тип I

3- Алергия

4- Психични разстройства

5- Хепатит, ХИВ, сифилис

6- Пъпки и възпаление на веждите

7- Бременност и период на кърмене

8- Астма

9- Рак

Също така, трябва да се въздържате от процедурата по време на бременност и кърмене, при всякакви кожни заболявания, лошо съсирване на кръвта. Ако сте склонни към алергични реакции, не забравяйте да тествате върху малка част от кожата. Най-добре е да не правите микроблейдинг през периода, тъй като болката може да бъде по-интензивна.

За нас: Фирма N.S.S cosmetics and SPA .Можете да ни откриете на сдре: гр. София, ул. Цветна градина 39-41. Или да ни позвъните на телефон: 0888 348473.

Микроблейдинг, да се прави или не?

Гримьорите наричат ​​веждите рамката, в която е оформена рисунката на лицето. Едно момиче може да има красив, скъп грим, но ако веждите й не са правилно оформени, перфектният външен вид няма да работи. Има мода за формата на веждите, както и за всичко в света на красотата. Сега в тенденцията са широки „самурени“ вежди, сресани нагоре и умишлено небрежни. Но какво, ако природата не ви е дарила с такива неща? Този недостатък може лесно да бъде коригиран от професионален майстор художник на вежди. Но преди да се доведете до съвършенство, препоръчваме да прецените плюсовете и минусите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *