BREAKING NEWS

Почистете сами сифона у дома

Почистете сами сифона у дома

Почистете сами сифона у дома. За да, предотвратите последствията, почиствайте редовно канализационните тръби и почиствайте канализационните тръби. Това се приписва на собственика на жилищата с чугунени тръби или тези, които не използват уловителя на мазнина в системата..

Водата може да изчезне от водния уплътнител, което ще бъде друга причина за разпространението на миризма. Това може да се случи, ако:

Монтирана гофрирана тръба. Започва да увисва с времето. Следователно, по време на монтажа на сифон с огъване, е необходимо да го фиксирате със специални пластмасови дистанционери. Те ще служат като вид рамка, благодарение на която миризмите от канализацията няма да проникнат в къщата.

Жилището е оставено без собственици. Не е използвана водата в мивката или банята поради дълго отсъствие. За дълъг период от време водата в колбите може да се изпари. Собствениците трябва незабавно да отворят водата и да я оставят за няколко минути да тече. Течността под налягане ще измие и запълни дренажа, което ще доведе до премахване на миризма.

Понякога самото устройство може да бъде източник на неприятна миризма. В него могат да се натрупват хранителни остатъци, вълна, мазнини и др. Това се превръща в среда за размножаване на микроорганизми. В резултат на тяхната дейност се появява неприятна миризма. За да премахнете първоизточника им, трябва да оставите водата изключена за един ден. През това време, поради липса на кислород, микробите ще умрат. Но това също ще причини зловоние. След това ще трябва да смените водното уплътнение или да го почистите. Отнесете се сериозно към почистването на сифона, за да си осигурите спокойствие и безпроблемна работа и експлоатация на мивките и каналите в банята.

Направи си сам почистване на сифона: видове, методи, средства за почистване на сифони

Когато водата в мивката спре да тече, това означава, че някъде има запушване. Най-често това място е сифонът. Можете сами да отстраните проблема, ако имате под ръка подобно ръководство за почистване на сифон стъпка по стъпка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *