BREAKING NEWS

Особености на вълненото бельо

Какво трявба да знаем преди да купим ново вълнено бельо?

Префиксът „термо“ за мнозина се свързва със знак за термично затопляне. Много недобросъвестни продавачи се възползват от невежеството на клиентите и им продават най-обикновено бельо, убеждавайки ги, че има желания затоплящ ефект на истинското вълнено бельо.

Вълненото бельо се купува се за спокойни разходки в студа, спорт или планинско катерене. Можете да отидете на джогинг, сноуборд, колоездене, ски и кънки. Освен това вълненото бельо се взема от жени, занимаващи се с екстремен туризъм. Такива дрехи са изработени от материали с еластична структура, тя седи плътно по фигурата и не пречи на движението.

Дамското термо бельо се отличава от обикновеното бельо по специалната структура на високотехнологичните вълнени материи. Те имат въздушен слой, който докосва тялото и се нагрява до комфортна температура. Въздушната възглавница създава правилния микроклимат, което намалява загубата на топлина при излизане навън.

Ползи на термо бельото

Материята изпарява потта, извежда я навън, поради което тялото остава сухо и не губи енергия за затопляне след отстраняване на влагата. Температурата на тялото не се променя, не се охлажда, дори ако човек облече еднослоен продукт.

Дамското термо вълнено бельо обаче съвсем не е универсално. Въздушният слой на продуктите от различни линии е различен. Колкото по-обемна е тя, толкова повече въздух съдържа, толкова по-голям е слоят с оптимална телесна температура и съответно по-топли дрехите.

Термо вълненото бельо за жени има много предимства. Седи идеално на фигурата на нежния пол от различни конструкции, не настръхва и не се повдига. Това облекло се отличава с разнообразие от слоеве, може да бъде класически шев и безшевни. Шевовете на продукта са плоски, така че вълненото бельо да не се откроява на фона на основното облекло.

Безшевните екземпляри са напълно уникални: в зависимост от дебелината на материала и технологията, използвана за тъкане на нишки, те могат да се носят дори под вечерно облекло (например, това могат да бъдат комплекти от термо шорти и термо ризи или дантелени бодита). Продуктите от този тип са много тънки, те не се забелязват под дрехите, но в същото време няма да позволят на тялото нито да прегрее, нито да замръзне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *