BREAKING NEWS

Няколко професионални съвета за почистване от запушвания на сифони

Запушвания на сифони

Що се отнася до кухнята: Преди да поставите съдовете в мивката, почистете остатъците от храна в кошчето. Това трябва да стане с олио и мазнини.

Също така препоръчваме периодично да разглобявате сифона и да го почиствате.

Ние сме фирма  ВИК.net предлага ВИК услуги и може бързо да реши възникнал проблем. Телефон за контакт с нас: 0878 777 807.

5 прости решения, как да изчистите запушване в банята без помощта на специалист

Запушвания на сифони и запушената канализация е много неприятно явление, когато водата не слиза в канализацията, а в банята се усеща отвратителна миризма.

Има много начини за отстраняване на ситуацията, въпреки че някои домакини дори не знаят как да изчистят запушването в банята с народни средства.

Обикновено запушванията са причинени от неправилно използване на канализацията. Най-често тръбите са запушени поради косми, животински косми, дребни отломки и пелети от дрехи. Всичко това се превръща в една голяма бучка, поради която водата не може да премине през тръбата.

Вентуз

Това е просто нещо, което се използва широко за почистване на запушвания на канали.

в мивката и тоалетната.

Смята се, че този метод може да се използва като превантивна мярка. Колкото по-често домакинята използва буталото, толкова по-рядко ще възникне запушване в банята.

Инструкции:

Буталото трябва да бъде монтирано така, че гумената дюза да покрива напълно дренажния отвор.

Преди почистване напълнете малко банята с вода.

Дръжката на буталото трябва да се повдига нагоре и след това няколко пъти на свой ред. Това ще принуди въздуха в дренажния отвор и ще избута полученото запушване. За да го измиете, просто трябва да включите водата.

Битова химия

Всъщност можете да почистите запушването в банята без бутало. В края на краищата можете просто да закупите модерни почистващи продукти.

Ако преди това за това се използваше само сода, днес е достатъчно да посетите отдела за битова химия и да изберете опаковката, която харесвате.

Най-добре е да изберете продукт, чиито инструкции показват, че той разтваря косата и вълната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *