BREAKING NEWS

Лечение с метода на хипнозата

Лечение с метода на хипнозата за тревожност

Лечение с метода на хипнозата при тревожност е съвременен метод за лечение без лекарства. Тревожните състояния, проявяващи се като реакция на някаква непредвидена ситуация или немотивирана тревожност, независимо от тежестта и продължителността, са лечими. След сеансите на хипноза състоянието се нормализира, появява се чувство на увереност, повишава се самочувствието, човек започва спокойно да реагира на стимули, отървава се от патологичния тревожен дискомфорт.

Тревожните състояния (тревожност) се проявяват в болезнени емоции, които могат да бъдат придружени от чувство на страх, паника и безпокойство. Независимо от дълбочината, тревожността пречи на нормалния живот на човека, създава пречки за постигане на целите, ограничава действията и възможностите за вземане на необходими и адекватни решения. Както всяко невротично заболяване, чувството на безпокойство може да се влоши, да расте, да зачести по своя външен вид, поради което лечението с хипноза ще ви освободи от състояния на тревожност.

Фирма InnerSelf Academy сме с адрес: София, кв. Лагера, ул. Балканджи Йово 5. Телефон, на който можете да се ни потърсите е: +3598 89 722 483.

Симптоми на безпокойство:

-чувство на безпокойство;

-страх, преживявания;

-паника;

-тревожност;

-раздразнителност;

-гадене;

-рефлекс на повръщане;

-промени в настроението;

-неспокоен сън;

-затруднено дишане;

-бучка в гърлото;

-болка в стомаха или гърдите;

-виене на свят;

-нарушение на апетита;

-намалено фоново настроение и др.

Лечение на алкохолизъм с метода на хипноза

Възможно е да се върнете към здравословен начин на живот на всеки етап от алкохолизма; най-важното условие за това е собственото осъзнаване на алкохолика за тежестта на проблема, в който се намира и силно желание да се възстанови от пиянството! Тези две изисквания са важни не само за началото на всяко лечение, но и за успешното му прилагане през целия курс и постигане на положителен резултат!

Ако вие или Вашият роднина имате проблеми, моля свържете се. Ние ще ви помогнем! InnerSelf Academy сме с адрес: София, кв. Лагера, ул. Балканджи Йово 5. Телефон, на който можете да ни намерите и запишете Вашия час  е: +3598 89 722 483.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *