BREAKING NEWS

Какво е Липовон?

Липовон

Липовон (Lipovon) е продукт за бързо и трайно отслабване, употребяван от много жени и мъже. Поради неговата ефективност вече десетилетия той набира все по-голяма популярност сред тези, които желаят да свалят излишните килограми. „Липовон“ се твърди, че е с максимално безопасно действие върху организма и осигурява мигновено горене на мазнини. Резултатите могат да бъдат на лице още първата седмица, в зависимост от организма.

Съдържание

В основата на „Липовон“ са ектрактите от билките Худия Гордонии (Hoodia Gordonii) и Гарциния Камбоджа (Garcinia Cambogia). По информация от сайт за продукти за отслабване, в продукта се съдържа и Сибутрамин. Тази съставка, може да бъде опасна за някои хора с хронични заболявания.

Худия Гордонии


• Худия Гордонии е кактус и е изполван в северните части на Южна Африка най-често от бушмените, за които се смята, че са най-старото племе на света. Те го дъвчели, за да притъпят чувството на глад по време на дългите им походи. В днешно време това растение се използва като основно средство срещу наднорменото тегло. Съдържа молекулата „Р57“, която изпраща сигнали за ситост до мозъка и може да намали дневния калориен прием с до 35%. Худия Гордонии съдейства за намаляване на теглото засища и намалява апетита няма никакви странични ефекти.

Гарциния Камбоджа


• Гарциния Камбоджа е тропически плод, билка и естествено средство за регулиране на теглото. Качеството й на помощник за отслабване е най-известно, но Гарциния Камбоджа притежава доста ползи за здравето, а ето и кои са те: намалява нивата на лошия холестерол, поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, действа като превенция за развитието на диабет, увеличава умствената и физическата издръжливост, увеличава нивата на енергия, намалява стреса и стимулира изгарянето на мазнини. Билката съдържа активното вещество цитрин, стимулира производството на серотонин, което потиска синтеза на мазнини и ги превръща в клетъчно гориво по време на физическа активност.


Комбинацията на тези две мощни билки в точните пропорции, получени след дългогодишни изследвания от страна на фармацевти и учени от Мексико, се патентова под името „Липовон“ и се разпространява в над 150 държави. На пазара в България е от 2010 г. като от тогава до сега доказва качеството си, като показател за това е големият брой от доволни клиенти. „Липовон“ съдържа и съставката сибутрамин, който също играе роля за потискане на апетита и изгарянето на мазнини. За разлика от двата билкови екстракта, сибутраминът има възможни странични ефекти, с които е хубаво да се запознаете преди употребата на тази съставка.

Важно за ефективността на „Липовон“ е начинът на прием. Ако искате наистина бързи и видими резултати го приемайте според предписанието.


• Приема се веднъж дневно, сутрин на гладно.
• Важно е да не се спазват диети, които значително ограничават количеството храна, защото гладуването и приемът на „Липовон“ е противопоказно.
• От изключително значение са закуската и обядът, защото трябва да си набавяте нужните микро и макро нутриенти докато приемате продукти за отслабване.

Важна информация


• Приемът на достатъчно количество вода е задължителен.
• Алкохолните напитки не са препоръчителни.
• Да не се приема от бременни и кърмачки.
• Да не се превишава дневната доза.
• Да не се приема „Липовон“ докато се използват антибиотици.
Ако обмисляте или сте решили да опитате „Липовон“ заложете на 100% оригиналният продукт, изпитан от стотици хора и дал желаният ефект. Той е абсолютно безвреден и може да смъкнете толкова килограми, колкото желаете. Важно е да се приема според предписанията, а ако имате въпроси във връзка с употребата на „Липовон“ или на някой друг продукт не се колебайте да ни потърсите за съдействие. Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *