Какво е интравенозна инфузия

Какво е интравенозна инфузия

Когато планирате интравенозна инфузия, вашият медицински екип ще отговори на всички ваши въпроси. Но ако се интересувате от тази терапия за повишаване на имунната система и искате да научите повече за нея, ето някои от най-често задаваните въпроси.

1. Какво съдържа интравенозната инфузия?

Всяка сесия ще бъде различна, в зависимост от целите ви. В iV инфузия, насочена към подобряване на имунната ви система, можете да очаквате да получите решение, което е част от стерилен физиологичен разтвор и частично хранителни вещества като витамин В, В12 и витамин С.

Има и iV инфузии, фокусирани върху:

  • Хидратиране на кожата и тялото за общо уелнес
  • Възстановяване след тежка тренировка или контузия
  • Облекчаване на възпалението, болката и дискомфорта
  • Енергизиране на тялото ви с цялостен енергиен тласък
  • Подкрепа за имунитет за защита срещу болести
  • Намаляване на въздействието на токсините и попълване на кожата, косата и ноктите
  • Против стареене
  • Като цяло уелнес

Всяка сесия ще има комбинация от съставки, специално формулирани за вашия целеви резултат.

2. Как работи IV инфузията?

Какво е интравенозна инфузия? Когато тялото ви се бори с инфекция, имунната система изтегля хранителни вещества от други части на тялото ви. Тези хранителни вещества са били необходими за други работни места и тези процеси сега ще страдат, освен ако нямате достатъчно запаси, за да ги поддържате ефективно.

С iV инфузия получавате хранителните вещества директно в кръвта си, където те се разсейват в тялото ви, когато са необходими.

Ако не сте болни, те ви поддържат здрави и енергизирани. Тези течности, витамини и минерали изчистват токсините в тялото ви, поддържат органите си да вършат работата си с пикова ефективност и като цяло помагат на тялото ви да изпълнява задачите, необходими за ежедневието.

Когато сте болни, тялото ви е фокусирано върху борбата с тези чужди организми. iV инфузиите с болест дават на вашата система необходимите хидратиращи течности, витамини, антиоксиданти и други хранителни нужди, необходими не само за борба с болестта, но и за продължаване на подпомагането на всички останали процеси.

3. Ами ако имам хронично заболяване?

Витамините и минералите са необходими на всички, независимо от състоянието ви.

Вашата медицинска история ще определи дали сте идеален кандидат и специалистите по инфузия ще направят щателна оценка на вашата информация и ще ви уведомят дали можете безопасно да се възползвате.

Когато имате нужда от повече терапии, може да не усетите ефектите веднага. Това не е лошо нещо; това просто означава, че инфузията работи усилено, за да запълни пропуските от храненето в тялото ви.

Превантивните инфузии сега могат да ви помогнат да избегнете болничното легло по-късно.

Въпреки че тези интравенозни инфузии не могат да оправят всичко, те могат да свършат чудесна работа за повишаване на имунната ви система и борба с болестите, преди да разберете, че са там.

Профилактиката е от ключово значение за избягване на опасни организми, така че измийте ръцете си, грижете се за здравето си и планирайте инфузия на iV днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *