Детско развиващо се килимче

Детски килими – лесно и леко се мият, избърсват, не са застрашени от задържане на влага в тях. Домашните акари не живеят в порите на такива детски килима – това просто не е тяхното място за местообитание.

Детското развиващо се килимче е леко, теглото на най-голямият детски  килим като размери е 200 * 180 * 2 см – около 2 килограма. Така лесно можете да го занесете в банята и да го измиете под течаща вода, да го подсушите и да го върнете обратно. Обикновено е достатъчно да вземете мокър парцал и да избършете детския килима. Всичко е лесно и просто.

Задайте си въпроса „Можете ли да почистите обикновен килим или мокет със същата лекота?

Безопасността, освен това, е свързана с изолация от студ. Да си спомним за туристите и техните раници. Какво обикновено хваща окото? Да, именно, дунапреновият килим.

Пешеходните туристи носят със себе си дунапренов килим с ясна причина. Те спят върху тях, това е слой между студената влажна земя и човека. И именно тази тънка „пяна“ ги предпазва от студа.

Нашите детски килими имат същия принцип на действие. Те са надеждна защита за вашето бебе от студения под, защото детето прекарва по-голямата част от времето именно на пода.

Какви трябва да бъдат детски килими?

Ще изброим за повече яснота. Искаме деският килим да е:

  • Лекичък
  • Устойчив на влага.
  • Има отлични топлоизолационни свойства.
  • Лесен за сгъване и изнасяне.
  • Предпазва детето от натъртвания.
  • Привлича детето с ярките си изображения.
  • Хипоалергичен (не събира прах).

И сега. Вие сте на ход. Разгледайте нашите детски килими. Изборът е Ваш!

Разработване на детски килими за деца: какъв са детските килими, от какво са направени и защо?

Подложката за игра на детските килими е специална материя, изработена от мек материал (текстил или PVC), предназначена да създаде безопасна зона за забавление на бебето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *