BREAKING NEWS

Важни ли са сватбените покани? – Част 2

Второ, поканите за сватба са необходими за ясно разбиране на броя на гостите, което елиминира ненужните разходи при организиране на банкет. Финансовият въпрос е доста остър за почти всички младоженци и в списъка за изпращане на покани, така че практическата страна на изданието е видима. Например приканването на младежи от 18-годишна възраст трябва да посочва възможността за довеждане на придружител / придружител. И ако не искате да видите съпруга на госта на вашето тържество, те директно намекват за това, изпращайки само една покана. За да потвърдите съгласието си да присъствате на събитието, заедно с поканата, можете да изпратите формуляр за отговор, който поканеният изпраща на бъдещите младоженци. По този начин можете да коригирате броя на гостите на поканите за сватба.

Трето, това е вид информация, уточняваща датата, часа и мястото на събитието.

Както знаете, сватбата се състои от няколко задължителни стъпки в една или друга степен:

  • стенописи в деловодството;
  • сватби в църквата;
  • празничен банкет.

Първият елемент обикновено се появява преди обяд. Но не всички гости могат да присъстват на това събитие по обективни причини, следователно е невъзможно априори да се знае къде ще бъдат извършени следващите действия, ако това не е посочено. Дори след като повтори няколко пъти на всеки гост адресите и времето, някой със сигурност ще се изгуби или ще разбърка нещо. И с помощта на поканата този проблем се изравнява автоматично.

След като нарисувате подробно за планираните събития, можете също да облекчите смущения на самите гости. Ако това е байкърско парти, тогава дамите, облечени с кожуси и вечерни рокли, ще бъдат принудени да напуснат поради несъответствие с дрес код. И ако искате да поканите, трябва да се погрижите жените да имат нещо, което да прикрие главите им.

Важен момент е възможността да вземете не само допълнителен гост, но и малки деца. Ако събитието включва 18+ изпълнения, тогава би било правилно да изразите в поканата съжалението, че на него не трябва да има деца. Никой няма да обвинява организаторите на празника за това, но според етикета, този факт се отчита в тази форма.

На Ваше разположение сме: Сватбени покани и аксесоари Card.bg

гр. София, ж.к. „Младост – 1“, ул. „Никола Генадиев“, бл. 49 А, магазин 2, тел.: 0888 42 62 10.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *