Важни ли са сватбените покани? – Част 1

Красивите сватбени покани за гости са важна част в подготовката за тържеството! С помощта на тези сватбени покани можете елегантно да информирате приятелите си за датата на събитието, да говорите за дрес-кода и темата на тържеството, да изразите вашите желания и цялата необходима информация. Колекциите са големи и съдържа повече от 100 опции за изключителни ръчно изработени сватбени покани: под формата на свитъци и картички, с авторски рисунки, декор от сатенени панделки, дантели и цветя. За да поддържате единен сватбен стил, вашите покани за сватба могат да бъдат допълнени с план за сядане, карти с имена на гости и номера на масата, табели и други елементи за навигация, направени в същия дизайн. Декораторите ще персонализират всяка сватбена покана – те ще отпечатат Вашите имена и всеки текст за Вашата поръчка!

Защо са необходими сватбените покани?

Нашата фирма Card.bg е на Ваше разположение за помощ и съдействие. Можете да ни намерите на адрес гр. София, ж.к. „Младост – 1“, ул. „Никола Генадиев“, бл. 49 А, магазин 2.

Сватбените покани задават тон на цялото събитие. Стилът на присъствието на човека на тържеството, както и начинът му на общуване на него, зависи от това какъв стил е написан, как поканата е рамкирана. Съгласете се, че изпращането на обезщетение в младежки стил е неприлично да изпратите баба или друг възрастен член на семейството. Но за близките приятели твърде фантастичните завои също ще изглеждат неподходящи.

Ето защо първото правило, как да пишете покани за сватба, отговорът е, че трябва да има индивидуален подход към всеки гост. Ако има повече от няколко десетки, тогава това изискване е доста трудно да се изпълни. Но в такива случаи приемлив вариант би бил групирането на гости според възрастовия или социалния принцип, близостта на семейството и приятелството. И за всяка група е измислена собствена структура на писане, която ще бъде подходяща. Текстовете на поканите можете да обсъдите с Вашия сватбен агент. Ще се получи. И ще останете доволни от Вашите сватбени покани.

Към: Важни ли са сватбените покани? – част 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *