Често задавани въпроси (ЧЗВ):

Какви продукти се предлагат на Steroidi.bg? В нашият онлайн магазин ще намерите богата гама от доказани хранителни добавки, натурални витамини, продукти срещу косопад, продукти за отслабване, аксесоари за спорт и фитнес. Също така можете да се запознаете със секцията „полезни публикации“, където ще откриете съвети за хранителни режими, описания на основните добавки и стимуланти, режими на тренировки и още много други.

Как да направя поръчка? Поръчката от Steroidi.bg е улеснена максимално. Нужно е да си харесате продукт, да го добавите в количката, след което да попълните коректно своите данни. Поръчката ще бъде разгледана от наш служител и ще получите имейл със съответния статус.

Мога ли да върна продукт? Всички пратки се изпращат с опция за тест и преглед, така че клиента да може да прецени дали всичко е изрядно. Ако имате съмнение, че цялостта на поръчката не Ви удовлетворява, можете да върнете продукти, но заплащате куриерската услуга и в двете посоки.

Възможна ли е отстъпка за по-голямо количество? Steroidi.bg има специално отношение към своите клиенти, което означава, че периодично ще Ви предоставяме ваучери за отстъпки, промоции на ТОП продукти, а за поръчки над 200 лв. доставката е безплатна до всяка точка от страната. Ако искате да направите голяма поръчка, включваща повече продукти, моля свържете се с нас, за да Ви изготвим оферта.

Как да съм сигурен, че продуктите имат ефект? Продуктите на Steroidi.bg са от големи и доказани производители, които държат на качеството и не биха подвели своите клиенти. Всички продукти са с описание на български език, така че можете да се запознаете в детайли с това, което купувате.

Мога ли да поискам съвет от Steroidi.bg? Да, можете да поискате съвет относно хранителен, тренировъчен или режим за отслабване, като член на екипа ще ви подготви индивидуална програма, с която да постигнете най-добри резултати. Личните съвети се заплащат допълнително, според изискванията и очакванията.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *